Bygherre

Unionkul Udvikling ApS og NRE Denmark A/S

Rådgivningsrolle

Ingeniørrådgiver

Årstal

2015 - 2019

Entreprisesum

89 mio. kr. ekskl. moms

Areal

3500 m²

Arkitekt

Cobe

Nybyggeri af hjørneejendom ovenpå metrostation.

Madkulturens Hus er Frederiksbergs nye madkulturelle knudepunkt. Ud over at danne ramme om workshops, foredrag og arrangementer, bliver der plads til ca. 15 madboder. Oven på det nye kulturhus bliver der bygget 35 boliger, og nedenunder finder man metrostationen Frederiksberg Allé.

Bæredygtigt hele vejen

Wissenberg har projekteret alle installationer og udført energiberegninger. Og så stod Wissenberg for at DGNB-certificere bygningen, hvor vi både varetog konsulent- og auditorrollen. Wissenberg er i det hele taget ansvarlig for, at Madkulturens Hus er et grønt, energirigtigt og bæredygtigt projekt, og det har vi sikret blandt andet ved at lave en større analyse af bygningens energimæssige
ydeevne. Gennem hele projektet har vi været vi ansvarlige for at holde fokus på bæredygtighed inden for materialevalg, tilgængelighed, komfort, økonomi og livscyklusanalyser af miljøbelastning.

Konstruktiv i flere betydninger

At bygge boliger og et kulturhus oven på en metrostation kræver en konstruktiv tilgang, både i ingeniørfaglig forstand, men også i et bredere, større perspektiv. Det kræver, at man er Rådgiver med stort R.

Galleri

Medarbejder

Bo Christensen

Projektudvikling, partner

Mobil: +45 27 25 34 50