Wissenberg som arbejdsplads

(Slå lyden til nederst til højre i afspilleren)

At arbejde hos Wissenberg

Vil du have indflydelse og ansvar og være med til at skabe de bedste løsninger for vores kunder i et arbejdsmiljø, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og socialt? I så fald er Wissenberg stedet for dig.

Alsidige arbejdsopgaver

Hos Wissenberg får du som medarbejder en varieret hverdag med forskelligartede arbejdsopgaver. Du arbejder sammen med kunder fra det offentlige, det almene og det private segment i en flad organisation, hvor du fra starten har stort ansvar og indflydelse på dine arbejdsopgaver. Der findes ikke dumme spørgsmål hos Wissenberg, og vi arbejder intenst med evaluering og læring med henblik på at være ”Mødestedet for den kloge løsning”.

Vær med til at skabe de bedste løsninger for vores kunder

Som medarbejder hos Wissenberg er du med til at realisere vores ambition om altid at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Dette gør vi ved at skræddersy løsninger til det enkelte projekt, og vi supplerer kontinuerligt vores gennemafprøvede løsningsmodeller med innovative løsninger og inddragelse af andre fageksperter.

Administrerende direktør og partner, Lars Bendix Christensen, siger:

Vi udfordrer vores ansatte til at være innovative og tænke kreativt, ligesom vi lægger stor vægt på, at Wissenbergs medarbejdere fastholder virksomhedens skarpe bæredygtighedsprofil.

Et positivt og uformelt arbejdsmiljø

Det skal være udfordrende og sjovt at gå på arbejde hos Wissenberg. Vi lægger derfor stor vægt på faglig udvikling gennem videreuddannelse og intern sparring, ligesom vi gennem afholdelse af sociale arrangementer, vores årlige studietur og den årlige firmakonference opbygger og fastholder et godt, socialt sammenhold.

Som Claus Sulbæk fra Byggestyring siger:

I Wissenberg er der aldrig to dage, der er ens, hvilket udfordrer os medarbejdere og kræver, at vi konstant er med, hvor tingene sker. Samtidig er der et fantastisk kollegialt sammenhold, hvilket gør det sjovt at gå på arbejde.