Samarbejdspartnere

VI TAGER UDGANGSPUNKT I PROJEKTETS SÆRLIGE BEHOV OG KRAV

Den rigtige kombination af mennesker og kompetencer er en væsentlig forudsætning for den positive oplevelse, både i byggeprocessen og i det færdige projekt.

Vores netværk af samarbejdspartnere spænder vidt og omfatter f.eks. arkitekter, entreprenører, jurister, akustikere, trafik-rådgivere, læringsspecialister mv. Vi arbejder gerne med eksterne konsulenter og specialister, så projekterne får tilført den rigtige viden og indsigt. Mange af vore samarbejdspartnere har vi ganske tætte relationer til efter mange års samarbejde.

Wissenberg deltager jævnligt i projekter med nye former for samarbejde. Det er med denne erfaring og viden om f.eks. partnering, teamentreprise, brugerinddragelse, dialogprocesser og tidlig entreprenørinddragelse, at vi vælger projektteamets sammensætning af in- og outhouse projektdeltagere.

Vi ønsker, i grænselandet mellem design, teknik, styring, jura og mennesker, at være mødestedet, hvor der skabes samarbejder med en synergi, som inspirerer til og fremmer kloge løsninger i alle detaljer.

Vi arbejder med gensidig videndeling i vores samarbejder – forankret i et bæredygtigt og åbent aftaleforhold, og vi stiller de samme krav til vores samarbejdspartnere, som vi stiller til os selv.