Ingeniør med viden inden for miljøskadelige stoffer

Gennemarbejdede miljøundersøgelser er en disciplin, vi sætter meget højt og ofte helt afgørende for projekternes realiseringsøkonomi. Vi har brug for én, der kan bidrage med et højt fagligt niveau inden for undersøgelsesprogrammer af bygninger og jord. Selvom stillingen er forankret i vores konstruktionsafdeling, vil der være en bred berøringsflade til de øvrige tekniske afdelinger.

Økonomi- og administrationschef

Arbejder du selvstændigt, tværfagligt og med gennemslagskraft? Så har vi muligheden til dig!
Som økonomichef indgår du i firmaets ledelsesgruppe og er tæt involveret i strategiske beslutninger vedrørende selskabets udvikling. Det er derfor en stilling, som kræver en høj grad af tværfaglighed, selvstændighed og gennemslagskraft. Med direkte reference til den administrerende direktør spiller du en afgørende rolle i forhold til at bidrage med udvikling af virksomheden og i at sikre, at ledelsen og partnergruppen har det bedste grundlag at træffe beslutninger ud fra.

Erfaren byggeleder

Wissenberg søger en erfaren og kompetent byggeleder med minimum 8-10 års erfaring med byggeledelse, gerne fra entreprenørbranchen. — Du bliver ansvarlig for at lede spændende byggeprojekter på 20-500 mio. kr.

Hos Wissenberg bliver du en del af en virksomhed, der dyrker byggeledelse som et selvstændigt område. Du skal trives med et varierende arbejdsmiljø, hvor du praktiserer frihed under ansvar og har lyst til at gøre en forskel. Vi passer godt på vores folk, og vi sørger for, at vores byggeledere løbende bliver (efter)uddannet inden for økonomistyring, arbejdsmiljø, jura og forhandlingsteknik.