Bygherre

Københavns åbne Gymnasium

Rådgivningsrolle

Totalrådgiver

Årstal

2017 - 2018

Entreprisesum

15 mio. kr ekskl. moms

Areal

446 m²

Arkitekt

Rørbæk og Møller Arkitekter

Projektering af ny undervisningsbygning til brug for musik-, idræts- og dramaundervisning til Københavns åbne Gymnasium. Bygningen er et treetagers hus, fordelt på 446 m², med musik- og øvelokale i stueetagen, danserum med tilhørende depot, et ekstra øvelokale på 1. sal og et teknikrum på 2. sal.

Wissenberg var totalrådgiver i forbindelse med planlægningen af bygningen, og opgaven indeholdt alle ingeniørydelser vedrørende konstruktioner, VVS, ventilation og el samt lys og lyd. Eksempelvis projektering af VVS-installationer og ventilation, projektledelse samt økonomi- og tidsstyring. Projekteringen skete med henblik på at projektet blev udbudt i totalentreprise.

I projektet var der et særligt fokus på at skabe et funktionelt indeklima for den fremtidige brug af lokalerne, da det var vigtigt for brugerne at skabe gode rammer for deres musik-, drama- og idrætsundervisning. Da bygherren ikke ønskede synlige installationer, blev der arbejdet meget med integrering af installationer. Bl.a. indbyggedes ventilationen i akustikvægge og lofter. I musikrummet var der planlagt gulvvarme, mens radiatorer i danse-/dramalokalet skulle indbygges i de akustiske vægge. Planen var, at bygningen skulle have solceller indarbejdet i tagkonstruktionen.

Galleri

Medarbejder

Torben Vinge Rasmussen

Projektchef, Teknikumingeniør

Mobil: +45 27 25 34 78