Bygherre

Frederiksbergs Forenede Boligselskaber v./KAB

Rådgivningsrolle

Totalrådgiver

Årstal

2018 - Ikke afsluttet

Entreprisesum

19 mio. kr.

Areal

8650 m²

Renovering af vand- og varmeinstallationer.

Broagerhus er en ældre bebyggelse fra 1945, beliggende på det yderste Frederiksberg. Huset består af tre længer i fem etager. Huset er en del af det almennyttige boligselskab, Frederiksbergs Forenede Boligselskaber, og afdelingen rummer i alt 150 lejligheder, hver med 1-3 rum.

Bebyggelsens vand- og varmeinstallationer trængte til at blive udskiftet. De var udtjente og ofte tilstoppede. Ja, faktisk var vandrørene ikke udskiftet, siden huset blev bygget i 1944-1945.

Ved et miniudbud under en rammeaftale med KAB vandt Wissenberg opgaven med at yde totalrådgivning i forbindelse med renovering af vand- og varmeinstallationerne, hvilket bl.a. omfattede udskiftning af samtlige vandinstallationer, udskiftning af varmesystem fra 1-strenget til 2-strenget, etablering af varmekilder i køkken og baderum, renovering af varmecentral samt etablering af CTS-styring.

Inden selve udførelsen skulle der foretages en 100 % registrering af de eksisterende forhold. Der skulle også undersøges for miljøfarlige stoffer som bly og asbest, hvilket den eksterne samarbejdspartner, SBMI, stod for.

Galleri

Medarbejder

Jesper Schat-Holm

Projektudvikling, partner

Mobil: +45 27 25 34 61