Mandag blev der holdt første spadestik på Lyngby Boligselskabs nye afdeling, Fortunen Nord. De 150 nye boliger bliver en selvstændig afdeling og er udviklet i tæt samarbejde med den eksisterende afdeling, Fortunen Øst. 50 familieboliger og 100 ungdomsboliger bliver der plads til i det attraktive område, og det var da også en tilfreds bygherre, der officielt kunne sætte byggeriet i gang.

KAB’s projektleder, Haroon Kalyal Javad, bød velkommen til arrangementet, der – inden spaden gik i jorden – bestod af taler fra Lyngby Boligselskabs formand, Kaj Eliasen, borgmester Sofia Osmani (C) og administrerende direktør Jens Elmelund fra KAB.

I dagens taler fra blev det nævnt, at det har krævet en stor portion vedholdenhed at få projektet gennemført. I Wissenberg er vi også imponerede over den indsats, bygherre, projektleder og kommune har udvist i de indledende faser. Det er simpelthen bare godt arbejde!

Den nye bygning får grønne tage og forholder sig med et markant udtryk til områdets kuperede terræn. Den kommende – og nærliggende – letbane har haft indflydelse på projektet. Bygningens krumning er bestemt efter letbanens linjeføring, og der er indbygget støjafskærmning i facaden.

Wissenberg er bygherrerådgiver på projektet, der skal realiseres i totalentreprise af GVL med Rubow Arkitekter og AFRY som rådgivere.

God arbejdslyst.