Ny afdelingsleder for Byggestyring

Vores Byggestyringsafdeling har pr. 1. marts 2019 fået ny leder, nemlig Martin Leon Svendsen. Det sker i forbindelse med en rokade, hvor partner Jesper Schat-Holm fremadrettet primært skal fungere som projektchef på større opgaver og bistå med udvikling af nye projekter.

Martin indtræder som afdelingsleder i Wissenbergs ledergruppe. Parallelt med funktionen som afdelingsleder varetager Martin som hidtil den overordnede byggestyring på helhedsplanen i Højbjerg Vænge for DAB – et projekt, som gennemføres i fagentreprise. Martin er en stærk profil i forhold til byggestyring af større og komplicerede byggeopgaver. Med Martins menneskelige egenskaber samt styrings- og ledelsesmæssige kompetencer, udviklet i tidligere ansættelser hos Novo, Jeudan og Lidl, er han den helt rigtige til at udvikle Wissenbergs Byggestyringsafdeling og byggeledere fremover.

Wissenberg er blevet en partner mindre

Torben Faurbye er udtrådt af partnerkredsen samtidig med, at han fratræder sin stilling som direktør i Wissenberg. Partner Bo Christensen er derfor indsat som foreløbig afdelingsleder for Kloak og Teknisk infrastruktur. Eventuelle spørgsmål i denne forbindelse kan rettes til adm. direktør Lars Bendix Christensen eller Bo Christensen.