Aktuelle kontor- og erhvervsprojekter

I maj 2022 åbnede et funklende flot og nyrenoveret Frederiksberg Hovedbibliotek. Man havde ønsket at føre lokalernes udtryk tilbage til, som de fremstod, da biblioteket åbnede i 1935. I årenes løb havde de ellers så smukke lokaler nemlig fået et lidt rodet og institutionspræget udtryk. Opgaven blev løst af H+Arkitekter med Wissenberg som underrådgiver og ansvarlig for alle ingeniørarbejder.

 

 

Frederiksberg Hovedbibliotek er et eksempel på, at Wissenberg laver meget andet end at renovere almene boliger. Vi udfører også en del erhvervsprojekter.

Også på Frederiksberg er vi i øjeblikket i gang med en omfattende ombygning af Frederiksberg Forsynings administrationslokaler. Det er vi som underrådgiver for Danielsen Space Planning. Bygningerne, der rummer administrationen, skal bindes bedre sammen, og der skal integreres nye funktioner i dem.

Opgaver for Focus Asset Management

På Vibevej i Københavns Nordvest-kvarter har vi netop nyindrettet kontorlokaler. Eller rettere; vi har transformeret undervisningslokaler til kontorlokaler. Lokalerne fik den helt store tur: Nye vægge, nye lofter, nye gulve, nye elinstallationer, nye vandinstallationer, nye varmeinstallationer, ny ventilation og nye brandinstallationer. Bygningen på Vibevej forvaltes af Focus Asset Management på vegne af Commercial Real Estate Denmark, men den nye bruger er Københavns Kommune, der bl.a. skal have en del af sin Børne- og Ungdomsforvaltning her.

Det er også Focus Asset Management, der forvalter bygningen på Halmtorvet 20 i København. Adressen siger måske ikke så meget, men her ligger Københavns Politis berømte Station 1. Vi har udført tilstandsregistrering på el- og VVS-installationer og er nu godt i gang med at udskifte VVS-installationerne.

Showroom i Sydhavnen

Som rosinen i pølseenden – for nu at bruge en madmetafor – er vi endelig i gang med at indrette virksomheden Bent Brandts nye showroom i Københavns Sydhavn. Bent Brandt er forhandler af køkkenudstyr til professionelle køkkener. Der skal eksempelvis installeres en vareelevator, som kan håndtere tungt gods så som industrielle komfurer og ovne, så de kan udstilles på de øvre etager. Og ikke mindst skal der indrettes en særlig luksuøs afdeling for VIP-kunder med alskens smarte tekniske installationer. En spændende og lidt anderledes opgave. Og et eksempel på, at Wissenberg også har en pæn portefølje af erhvervsprojekter.