”Vores succeskriterie er at kunne navigere som KAB´s forlængede arm, i grænselandet mellem teknik, økonomi, proces og mennesker”. Sådan formulerer Mads Stenbæk Jakobsen, leder af Wissenbergs bygherrerådgivningsafdeling, Wissenbergs tilgang til KAB’s rammeaftale for bygherrerådgivning. Tilgangen til opgaven synes at være den rigtige. Wissenberg er nemlig blandt de fire vindere af KAB’s rammeaftale for bygherrerådgivning. Det er også den tredje rammeaftale, Wissenberg har vundet hos KAB i det sidste halve år. De to andre rammeaftaler er aftalerne for mindre renoveringer og for større renoveringer.

”Vi er utrolig stolte over også at kunne fortsætte det gode samarbejde med KAB inden for bygherrerådgivning”, udtaler Lars Bendix Christensen, adm. dir. for Wissenberg, og fortsætter: ”At vi nu har vundet tre rammeaftaler og endda kom på førstepladsen ved dem alle tre, vidner om, at de almene boliger er et område, vi har rigtig godt styr på, og at det er et område, der ligger vores hjerte nær”.

I KAB’s evaluering af tilbuddet lyder det blandt andet: En god gennemarbejdet case-besvarelse, der pin-pointer flere af de udfordringer, der skal tackles undervejs i et sagsforløb. Der er ikke sparet på gode guldkorn til løsning af problemstillingerne.

Wissenberg er allerede involveret i en række store projekter for KAB, eksempelvis er Wissenberg bygherrerådgiver i forbindelse med opførelsen af KAB’s nye domicil på Enghavevej og på opførelsen af det nye urbane plejecenter, Betty III, på Frederiksberg. Ligesom vi er totalrådgiver på realiseringen af den meget omfattende helhedsplan for Taastrupgaard, der også administreres af KAB.

De tre andre vindere af rammeaftalen for bygherrerådgivning var Skala Arkitekter A/S, Kuben Management og Dominia A/S.