Leder af Wissenbergs afdeling for Klimatilpasning og Bæredygtighed, Mikas S. Christiansen, er blevet optaget som associeret partner i Wissenbergs partnergruppe. ”Tiltaget er et udtryk for, at vi ønsker at sætte ledelsesmæssig fokus på og handlekraft bag bæredygtighedsagendaen”, fortæller partner og administrerende direktør Lars Bendix Christensen.

Mikas kom til Wissenberg fra MT Højgaard i 2019 og blev ansat som afdelingsleder for det, der dengang hed ”Teknisk infrastruktur”, med henblik på at styrke Wissenberg inden for områder som klimatilpasning. I dag hedder afdelingen som nævnt ”Klimatilpasning og Bæredygtighed” og omfatter ni medarbejdere, heriblandt tre DGNB-konsulenter og to med baggrund i den relativt nye uddannelse ”urban landskabsingeniør”. Afdelingen arbejder i et felt, der spænder fra kloak og regnvandsløsninger på og under jorden, over bæredygtighed i byggerier, til biodiversitet og natur.

Som associeret partner får Mikas et større ledelsesansvar og vil fremover også varetage rollen som projektchef på en række projekter.

Wissenbergs udvidede partnergruppe. Mikas står til venstre for adm. dir. Lars Bendix Christensen.