Konstruktion

Konstruktion

Faglig fascination

Vi har et mantra, der hedder, at “det skal holde hele vejen ned”. Det lyder måske som en lidt bagvendt måde at tænke en bygning på, men for os er det fascinerende at følge kraftudviklingen hele vejen ned gennem bygningen. Der er noget fagligt tilfredsstillende i at gennemregne et byggeri ned til den enkelte samling.

Kald os bare konstruktive

For nogen er der et modsætningsforhold mellem de kreative arkitekter og de snusfornuftige ingeniører. Og der skal da også være et spændingsfelt mellem de to. Ellers bliver det aldrig rigtig godt. Men i praksis oplever vi, at vi deler mange af de samme ideer og byggefaglige principper. Så selvom det er os, der sørger for, at bygningen holder, så bliver vi imponeret over den måde, vores kollegaer i arkitektbranchen tænker æstetik og helheder.

Ansvar

Uanset om man sætter en ekstra etage på en skolebygning eller renoverer en andelsbolig, så er det vores ansvar, at det er projekteret, så det holder. Længe. Den første gang man ser sit byggeri skyde i vejret, mærker man det ansvar, der ligger på ens skuldre. Og så længe dén følelse lever i maven, betyder det, at vi gør vores bedste. Og lidt til.