Kompetencer

AFDELINGER

Byggestyring

Allerede i den projekterende fase vurderer vi, hvordan byggeriet kan føres fornuftigt til ende. Det handler selvfølgelig om bygbarhed og indretning af byggepladsen, men også at sørge for, at sikkerheden er på plads.

Læs mere

Bygherrerådgivning

Vi er afdelingen med de mange forskellige og stærke fagligheder. Sådan må det være, når vi hjælper bygherrer med alt fra programarbejder og grundlag for konkurrencer til kontrol, når byggeriet er i gang.

Læs mere

El og Automatik

Vi er inde over næsten alle projekter. Der er el i stort set alt, der skal føres – måske lige på nær vand. De færreste forestiller sig, hvor meget el der egentlig er i en bygning, så man skal tænke sig godt om.

Læs mere

Klimatilpasning og Bæredygtighed

Der står “rådgivende” på vores dør, og dét tager vi meget alvorligt. For ét er, at der stilles store krav til vores kernefaglighed – det tekniske, noget andet er, at projektet skal leve på den anden side af tegninger og byggeplads.

Læs mere

Konstruktion

Vi har et mantra, der hedder, at “det skal holde hele vejen ned”. Det lyder måske som en lidt bagvendt måde at tænke en bygning på, men for os er det fascinerende at følge kraftudviklingen hele vejen ned gennem bygningen.

Læs mere

VVS og Energi

Når vi skal renovere rør og installationer, så kommer bygningerne til at opleves anderledes, end de var før. Vi tænker meget på dén, der skal bruge bygningen, når projektet er færdigt.

Læs mere

SÆRLIGE KOMPETENCER

Visions- og brugerprocesser

Bygherre har behov for en sparringspartner, når projektets vision og indledende mål skal afklares. Der er ofte et ønske om at skabe en udvikling eller håndtere et problem, men potentiale, rammer eller omfang er ofte ikke afklaret.

Læs mere

Indledende strategisk bygherrerådgivning

Strategisk bygherrerådgivning er den indledende rammesætning, hvor en projektidé konkretiseres, og hvor der rådgives om mulige veje for en realisering.

Læs mere

IKT-Ledelse

Wissenberg yder IKT-rådgivning på byggesager, og vi kan hjælpe med at implementere IKT i jeres organisation.

Læs mere

DGNB-Certificering

DGNB består af en række kriterier og underkriterier, der tilsammen bruges til at evaluere, hvor bæredygtig en bygning eller et byområde er.

Læs mere

Facility Management – fra byggeri til drift

Facilities Management omfatter mange begreber. Vi hjælper med at gøre det enkelt og fokuserer på at sikre en glidende og smertefri proces fra byggeri til drift.

Læs mere

Drift og Vedligeholdelse

Som bygherrens rådgiver sikrer vi strategisk vedligehold af bygninger, der skal sikre at bygningernes
kvalitet og værdi ikke forringes – men i stedet optimeres.

Læs mere

Commissioning

Commissioningprocessen er vigtig for at sikre, at bygninger projekteres, opføres, betjenes og vedli­geholdes optimalt i forhold til bygherrens krav om funktion, indeklima og minimalt energiforbrug.

Læs mere