Afdelinger

 

Byggestyring

Allerede i den projekterende fase vurderer vi, hvordan byggeriet kan føres fornuftigt til ende. Det handler selvfølgelig om bygbarhed og indretning af byggepladsen, men også at sørge for, at sikkerheden er på plads.

Læs mere

Bygherrerådgivning

Vi er afdelingen med de mange forskellige og stærke fagligheder. Sådan må det være, når vi hjælper bygherrer med alt fra programarbejder og grundlag for konkurrencer til kontrol, når byggeriet er i gang.

Læs mere

El og Automatik

Vi er inde over næsten alle projekter. Der er el i stort set alt, der skal føres – måske lige på nær vand. De færreste forestiller sig, hvor meget el der egentlig er i en bygning, så man skal tænke sig godt om.

Læs mere

Klimatilpasning og Byrum

Der står “rådgivende” på vores dør, og dét tager vi meget alvorligt. For ét er, at der stilles store krav til vores kernefaglighed – det tekniske, noget andet er, at projektet skal leve på den anden side af tegninger og byggeplads.

Læs mere

Konstruktion

Vi har et mantra, der hedder, at “det skal holde hele vejen ned”. Det lyder måske som en lidt bagvendt måde at tænke en bygning på, men for os er det fascinerende at følge kraftudviklingen hele vejen ned gennem bygningen.

Læs mere

 

VVS og Energi

Når vi skal renovere rør og installationer, så kommer bygningerne til at opleves anderledes, end de var før. Vi tænker meget på dén, der skal bruge bygningen, når projektet er færdigt.

Læs mere