Konstruktionsingeniør

Vi søger en engageret sjæl med faglig tyngde, overblik og interesse for bygningskonstruktioner

Wissenberg har brug for en erfaren konstruktionsingeniør med baggrund indenfor projektering, beregning og faglig sparring. Du skal kunne tage ansvar og være med til at skabe de bedste løsninger for kunderne – alt dette i et miljø der kontinuerligt udfordrer og udvikler både fagligt og socialt.

Du kommer til at arbejde bredt med projektering, projekt- og projekteringsledelse inden for både nybyggeri- og renoveringsområdet og skal derfor have rutine i forhold til både udredning, projektering, statisk dokumentation/myndighedsbehandling og fagtilsyn/projektopfølgning på byggepladsen.

Du skal fagligt og personligt kunne bidrage positivt i samarbejdet med bygherren og projektets øvrige samarbejdsparter, arbejde med stort, fagligt overblik og være hjemmevant i krydsfeltet mellem velafprøvede og nyskabende, konstruktive løsninger, tilpasset de aktuelle projekter. Du vil få stor indflydelse på processen samt få varierende og fagligt udfordrende opgaver.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du skal forvente at samarbejde med både offentlige og private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder samt interne kolleger.

Faglige kvalifikationer:

  • Du er uddannet ingeniør med erfaring indenfor projektering af bærende konstruktioner
  • Du har 8-10 års erfaring med projektering
  • Du har erfaring med beregninger på større og mindre projekter
  • Du føler dig tryg omkring fagtilsyn og faglig sparring med kolleger
  • Du har kendskab til 3D-projektering

Vi tilbyder

Wissenberg er et ingeniørfirma i udvikling med muligheder for den enkelte. Du vil indgå i vores tætte samarbejde på tværs af afdelingerne i Wissenberg, hvor du vil få 85 kollegaer, der leverer faglighed og engagement i en kompetent og personlig rådgivning.

  • Udfordrende projekter, som har fokus på at sikre gode rammer og attraktive boliger til almindelige mennesker.
  • Et fagligt fokuseret og helhedsorienteret miljø.
  • En flad ledelsesstruktur, hvor ansvar uddelegeres til den enkelte.
  • Engagerede kollegaer og et stort fokus på det gode arbejdsmiljø.

Lyder stillingen som noget for dig?

Send dit CV til Marianne Steffensen på mail: ms@wissenberg.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Løn efter kvalifikationer.

En virksomhed med værdier

Wissenberg A/S er en multidisciplinær, rådgivende ingeniørvirksomhed, grundlagt i 1979, der tilbyder rådgivning i alle faser fra idéudvikling til drift inden for alle former for byggeri og projektledelse. Vi bor i flotte lokaler lige ved Nørrebro Station.

Wissenbergs hovedvirke er inden for det støttede byggeri og særligt renovering af almene boliger. Vi arbejder med nybyggeri og renovering inden for bolig-, skole-, daginstitutions-, idræts-, kultur-, erhvervs- og administrationsbyggeri.

Ud over Konstruktionsafdelingen har vi afdelinger for El og Automatik, VVS og Energi, Byggestyring, Klimatilpasning og Bæredygtighed samt Bygherrerådgivning. Dette bevirker, at vi som rådgivere har et stort spænd i vores ydelsesområde, og vi bistår i dag bygherrer og kunder inden for alle typer projekter og i alle projektfaser.

Vi er ejet af partnere, drevet af engagement og tænker på os selv som en familie. Vi har et stærkt socialt fokus, og vi plejer den kultur, der har gjort virksomheden til det, den er i dag.

I Wissenberg har vi mange af de fordele, en stor virksomhed kan tilbyde, og samtidig tilbyder vi en nærhed og et personligt engagement i den enkelte medarbejder.