Brancheudvikling gennem samarbejde

Wissenbergs engagement gælder ikke kun vores bygherrer, men også den branche, vi er en del af. Specielt når det gælder bæredygtighed.

Vores kollega, Andreas Terjesen, kan officielt kalde sig for ”ekspert i urban biodiversitet og klimatilpasning”, da han er kommet med i IDA’s panel af eksperter, hvor han præsenteres som specialist i netop urban biodiversitet og klimatilpasning. Vi deltager gerne i Værdibygs workshops, når der skal formuleres best practices i forhold til et arbejdsområde. Vi har for eksempel deltaget i programmet ”Bæredygtig Byggeproces” og bidraget til udarbejdelsen af tillægget om bæredygtighedsydelser.

For nylig var en af vores partnere, Jesper Schat-Holm, med til at uddele procesprisen ved byggeriets store prisfest, Building Awards. Prisen blev uddelt af Lean Construction-DK netværket, og som medlem heraf var Jesper med i juryen bag prisen. Jespers engagement i Værdibygs Lean Construction-DK netværk er et godt eksempel på, hvordan vi hos Wissenberg engagerer os i vores branche

Og ikke mindst har vores administrerende direktør, Lars Bendix Christensen, i en årrække siddet i FRI’s bestyrelse. I dag sidder Lars i Værdibygs styregruppe.