Vi søger en erfaren ingeniør, som kan tage det faglige ansvar for de store projekter og projektlederansvar på de mindre projekter.

 

Virksomhedsbeskrivelse

Wissenberg er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der varetager byggeopgaver inden for renovering, ombygning og nybyggeri. Virksomheden udfører rådgivning fra projektudvikling til aflevering og idriftsætning på mange forskelligartede bygningstyper, f.eks. boliger og skoler samt idræts-, kultur- og administrationsbyggeri. Virksomheden består af fem afdelinger: VVS og Klima, Konstruktion, El og Automatik, Bygherrerådgivning og Byggestyring.

Virksomheden har stort fokus på løbende at give sine ansatte både faglige og personlige udviklingsmuligheder ved at dyrke byggeledelse som et selvstændigt område, der involverer uddannelse inden for økonomistyring, arbejdsmiljø, jura, forhandlingsteknik mv.

Der er i dag 70 dedikerede medarbejdere tilknyttet virksomheden.

 

Stillingsbeskrivelse

Du vil komme til at arbejde bredt med projektering samt projekt- og projekteringsledelse på mange forskellige typer projekter inden for både nybyg og renovering.

Du forventes at kunne arbejde med op til fem projekter på én gang, hvoraf nogle vil være i udførelsesfasen, hvor du vil skulle varetage fagtilsyn. Du får god mulighed for at bidrage på opgaver inden for renovering og nybyggeri i forbindelse med nogle af de store, spændende projekter i København.

Du vil arbejde bredt inden for dit felt og således få et tæt samarbejde med både bygherrer og øvrige interessenter på de større opgaver, hvortil der er knyttet flere konstruktionsingeniører. Det forventes, at du har lyst til at tage faglederansvaret og lejlighedsvis også påtage dig en uformel faglederrolle over for de mindre erfarne kollegaer. Du vil få et tæt samarbejde med bygherren samt projekternes øvrige samarbejdspartnere.

Du kommer ind i en dynamisk rådgivervirksomhed i rivende udvikling, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel, teamwork samt personlig og faglig udvikling.

 

Egenskaber

Du er en målsøgende person, der både er selvstændigt arbejdende og en god team-player. Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, hvilket betyder, at du altid arbejder på et kvalitativt højt niveau.

 

Uddannelse

Det forventes, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som bygningsingeniør med indgående kendskab til bygningskonstruktion.

 

Erhvervserfaring

Du har erfaring fra rådgiverbranchen, entreprenørbranchen eller andet relevant. Det vigtigste er, at du har erhvervet dig en bred viden inden for konstruktion og har haft ansvaret for et bredt spekter af opgaver/projekter.

 

Sprogkundskaber/IT

Du taler og skriver flydende dansk, har god erfaring med IT og et godt kendskab til AutoCAD, Revit, ArchiCAD eller lignende.

 


Løn

En attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Derudover tilbydes frokostordning, pensionsordning, sundhedsforsikring mv.

 

Du tilbydes

At blive en del af en succesrig rådgivende ingeniørvirksomhed, der har stået for og er involveret i nogle spændende projekter. Der er stort fokus på medarbejderen og gode muligheder for løbende at udvikle sig både personligt og fagligt.

 

Arbejdssted

København.

 

Din jobsamtale og ansættelsesproces starter, så snart du henvender dig til din kommende leder, Marianne Steffensen
T: +45 27 25 34 76
E: ms@wissenberg.dk