21. oktober 2014

Wissenberg søger bredt……

En positiv ordretilgang betyder, at vi søger nye kollegaer. Er du en engageret sjæl med lyst til at arbejde i et alsidigt miljø med et stort personligt ansvar, hører vi gerne fra dig. 

Til vores Energi og Miljøafdeling:
Ingeniør med bred, faglig forankring inden for ventilations- og indeklimaområdet og ca. 10 års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen. Dine arbejdsopgaver vil være fagledelse inden for renovering og nybygning af ventilationsanlæg. 

El-rådgivere, som vil være med til at opbygge en ny afdeling. 

Information fås hos 
Afdelingsleder Bo Christensen, Energi og Miljø,
tlf. +45 2725 3450.

Til vores Bygherrerådgiverafdeling:
Erfaren bygherrerådgiver, gerne med kendskab til alment boligbyggeri.

Nærmere information fås hos 
Afdelingsleder Iver Pedersen, Bygherrerådgivning
tlf. +45 2725 3459.

Wissenbergs faglige fundament er inden for renovering af boliger med hovedvægt på den almene sektor. Derudover har vi igennem mange år arbejdet med nybyggeri og renovering inden for skole-, daginstitutions-, idræts-, kultur- samt erhvervs- og administrationsbyggeri. Vi er organiseret i fire afdelinger, Energi og Miljø, Konstruktion og Brand, Bygherrerådgivning samt Planlægning og Byggestyring, og er i gang med at opbygge en afdeling for Bygnings-el. Dette bevirker, at vi som rådgivere har et stort spænd i vores ydelsesområde og bistår bygherrer og kunder fra de tidlige projektfaser til aflevering og idriftsætning. Vi tilbyder et godt og nærværende arbejdsmiljø i København, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med 44 søde kollegaer.