1. marts 2015

Nye medarbejdere 2015

Energi- og Miljøafdelingen har budt velkommen til Jakob Richardt og Jesper Jensen.

Jesper Jensen er tilknyttet vores nye el-gruppe. Han er uddannet el-installatør fra KEA, 2012, og har tidligere arbejdet som elektriker for bl.a. Bravida Danmark.

Jakob er uddannet VVS-installatør fra KEA, 2011, og har tidligere arbejdet for Neotherm og Triton VVS.  

Vi er rigtig glade for, at to tidligere medarbejdere – Helle Mosen Bjerg og Peter Kohler - har fundet vej tilbage til Wissenberg og er rykket ind i Bygherrerådgivningsafdelingen.

Helle er uddannet bygningskonstruktør fra KEA, 2002. Helle kommer fra en stilling som bygherre i Lyngby Taarbæk Kommune, hvor hun bl.a. har arbejdet med renovering af institutioner og beboelsesejendomme samt med drift og vedligehold af Kommunens institutioner. 

Peter er uddannet akademiingeniør fra DIA, Lyngby, 1985. Peter har i en lang årrække arbejdet som byggeleder hos bl.a. Larsen og Nielsen og har de sidste 10 år været projektleder hos rådgivervirksomheden AI A/S. Peter bred erfaring med renovering og stor indsigt i den almene sektor. 

Endelig har Planlægning og Byggestyring sagt velkommen til praktikant Kim Agger Stenbæk. Kim er oprindeligt tømrer. Praktikopholdet er en del af hans uddannelse til bygningskonstruktør. Han skal assistere vores byggeledere på flere opgaver frem til sommerferien.