1. juni 2016

Nye kolleger

Vi har i maj og juni budt velkommen til tre nye kolleger. Peter Kundvig Bramsgart, Benedicte Brohm og Kent Larsen.

Peter er ansat i Energi- og Miljøafdelingens el-gruppe. Han er elektriker og el-installatør og har blandt andet arbejdet som sikringstekniker, overmontør og elektrikerformand i forskellige virksomheder. Senest har han været ansat hos Alectia A/S.

Benedicte er ansat til procesfacilitering og vil derudover indgå i vores salgsteam. Benedicte har en bred faglig baggrund, idet hun er uddannet cand.scient. i biologi med efteruddannelse i projektledelse samt business-, life- og stresscoaching. Hun har været ansat i flere kommuner som projektleder inden for sygdomsforebyggelse og har mange års erfaring med projektudvikling, projektimplementering og idriftsætning af projekter. Desuden har Benedicte arbejdet freelance for offentlige og private kunder, hvor hun har udarbejdet værktøjer til facilitering af projekter, procesforløb, formidling, kommunikation mv. 

Kent er startet i vores bygherrerådgivningsafdeling og er en ”gammel rotte” i faget. Kent har mere end 30 års erfaring som bygherrerådgiver og projektleder på opgaver inden for renovering og nybyggeri. Han kender derfor en byggesags mange facetter fra A-Z. Kent kommer fra en afdelingslederstilling i AI.