2. marts 2018

FRI med Wissenberg

På torsdagens generalforsamling konstituerede FRI’s nye bestyrelse sig, og det bliver med deltagelse af Wissenbergs administrerende direktør, Lars Bendix Christensen. Han udtaler:

”Overskriften for den rådgivende ingeniør har traditionelt været ”den betroede og uafhængige rådgiver”. Med den nye ABR og de nye ydelsesbeskrivelser, så bliver rådgiverens rolle i højere grad betegnet som ”leverandør”. Wissenberg anser det for et udfordrende, mentalt skift. Rådgivning har aldrig været vigtigere, og vi skal selvfølgelig kunne rumme – på én gang – at være en betroet, uafhængig og værdiskabende leverandør.

På bæredygtighedsfronten er det afgørende, at vi træder i karakter som den samfundsaktør, vi er: Det er ikke nok at tale om ”grøn omstilling”, vi kan rent faktisk levere de bæredygtige løsninger, som er nødvendige. Når bare vi får muligheden. Vi skal bruge FRI som talerør, så politikerne og beslutningstagerne ved, at vi kan levere resultater, hvis de viser vilje.

Vi skal være med til at flytte fokus fra inspiration og strategi til transformation og handling. Det vil jeg gerne medvirke til.”

 

Kontaktoplysninger:

Lars Bendix Christensen

Adm. direktør og Partner

Dir. telefon/mobil: +45 27 25 34 64

Mail: lbc@wissenberg.dk

www.wissenberg.dk